Han prohibit als assalariats utilitzar els lavabos del Sot del Migdia

Nota en el Sot del Migdia
Los trabajadores del Sot del Migdia solo atenderán las peticiones de propietarios o asociados

La Junta del Sot del Migdía (Zona 6 de examen) segueix amb la seva particular guerra contra els assalariats que treballem a les pistes de motos i de vehicles pessants.

Ara ens han prohibit utilitzar els lavabos que teníem reservats i ens obliguen a emprar els lavabos publics dels alumnes que, podeu imaginar el seu estat els díes d’examen. No anem a descriure la higiène dels lavabos ‘públics’, especialment els díes d’exàmen, però sí volem denunciar la política d’assetjament sobre els assalariats que s’està sofrint per part de la Junta del Sot.

Males maneres per part del tresorer de la junta del Sot del Migdia

A més, el tresorer de la Junta ha contestat de molt males maneres, amb prepotència i mala educació als nostres companys que han demanat explicacions per la prohibició d’utilitzar els lavabos reservats. La resposta ha estat un “tú aquí no pintes res”, havent-li de cridar l’atenció al company pel to i els modals del representant de la Junta.

És una vergonya que un membre de la Junta no tingui els mínims modals de convivència i educació que s’hauríen de donar en un espai col·lectiu de treball. Però allà cadascú amb la seva mala educació, per que és ell qui queda retratat.

Els treballadors del Sot del Migdia només atendran a empesaris o asociats.

També ens han limitat l’acces als treballadors del Sot del Migdia que, a partir d’ara, només atendran les demandes dels empresaris o associats.

Aquestes mesures de discriminació envers els companys assalariats que treballen a les pistes d’exàmen, sols s’entenen per l’existència del nostre sindicat i la nostra voluntat d’organitzar-nos per a defensar els nostres drets.

Afortunadament, els companys s’ho prenen amb humor, alegria i ganes de seguir lluitant.

Be the first to comment