Transparència i exemplaritat en el SCT i la JPT?

¿Són el SCT (Servei Català de Trànsit) i la JPT (prefectura provincial de trànsit) de Barcelona transparents i exemplars? Vist el vist, NO!
No es detecten errors ni s’assumeixen responsabilitats

Sembla mentida que un sector com aquest, on conviuen organitzacions, empreses i administracions públiques amb la clara missió de fomentar el compliment de normativa i reglamentació i es castiga l’incompliment de les lleis amb multes i sancions per fomentar la seguretat viària, on a través de campanyes, estadístiques i formació ens volen convèncer que es treballa de manera organitzada i amb preocupació per la ciutadania i vam descobrir que la realitat és una altra, que tant al que a exàmens es refereix com a altres assumptes burocràtics no es detecten errors a temps i no s’assumeixen responsabilitats.

Molt detallistes en alguns aspectes i molt poc per a altres


És surrealista que no admetin a un alumne a examen per un error en una lletra o número al DNI en el seu expedient, detall que podem entendre i les autoescoles assumeixen aquesta responsabilitat, però es dóna el cas que hi ha companys formadors que no compleixen amb la antiguitat necessària d’un permís de conduir i estan impartint classes i examinant sense tenir l’autorització corresponent per a aquest permís i l’administració no detecta el problema a temps i si ho fa no pren cartes en l’assumpte, ja que en aquest cas, si és la seva competència no permetre aquesta irregularitat.
Com a solució a aquesta situació, després de diversos mesos sense enviar cap notificació, de la nit al dia, treuen de la llista d’examen, als alumnes que presenten aquests professors.
SCT i JPT haurien de ser els primers a donar exemple i no incórrer en una falta de professionalitat, de responsabilitat i fins i tot podríem afegir falta de legalitat. Per a qualsevol tràmit els usuaris han de passar per una cita prèvia, una documentació ben emplenada i no s’admeten errors i són contundents al respecte, però ells actuen improvisant i solucionant problemes de qualsevol manera.
¿I ara què passa amb aquests EXÀMENS IL·LEGALS I ELS SEUS RESULTATS?

Per si això fos poc, ara 49 professors del curs per a l’obtenció del certificat d’aptitud de professor / a de formació viària, convocat per resolució INT / 1682/2014, DOGC 6667 de 2014.07.18, després de diversos mesos exercint com a professors utilitzant el número de registre assignat per tràfic per treballar, examinar, utilitzat també per omplir i pagar la sol·licitud de la convocatòria per a directors d’autoescola, resulta que nO éS CORRECTE, està MAL, i manen una carta tipus … no personalitzada, indicant la incidència com si res, però invalida el títol fins a disposar del número de registre adequat, i que la forma de regularitzar aquesta situació és que es rebrà una carta certificada i s’haurà de presentar el títol i autorització juntament amb una fotografia per recollir l’autorització vàlida i reconeguda.
Sembla formal i organitzat, i és tot el contrari, res més lluny de la realitat, ja d’inici no es prenen mesures i es tracta com un tema sense importància, intranscendent.
Algun company a solucionat el tema, rebent el títol sense aportar la carta esmentada, a altres se’ls diu que no i que portin la carta. En SCT a Barcelona han denegat el canvi del títol per al·legar “NO TENIM NOTIFICACIÓ A l’RESPECTE”, però en SCT a Tarragona ja s’havia realitzat algun canvi. Un altre company implicat en aquesta situació han arribat a contestar-li, com si res, que tenien ells més informació que la pròpia administració i que torni un altre dia; a la mateixa administració, un altre professor indica que reclamarà danys i perjudicis, i miraculosament realitzen una consulta i el seu tema queda solucionat doncs disposen del seu títol en un calaix juntament amb altres tants. En saber-se que ho solucionen ràpid, acudeix un altre company, i que torni un altre dia amb la carta, AIXÒ QUÈ NASSOS ÉS !!!!!!!
A tot això, els professors segueixen examinant amb una autorització i acreditació NO VÀLIDA !!! I agrairíem i exigim saber sota quin criteri justifiquen aquesta IL·LEGALITAT, doncs, com hem esmentat abans, per errors similars, retiren de la llista un alumne i no permeten que s’examini !!!
¿Anul·lessin i abonaran l’import i resultat dels exàmens de DIRECTOR ???????
Hi prendran mesures respecte als EXÀMENS IL·LEGALS que es realitzen actualment amb aquests professors implicats ????? I amb els EXÀMENS que s’han produït aquests passats mesos ????
¿SERÀ LES CONSEQÜÈNCIES DE LA SEVA ERROR?
De moment per l’únic que han optat és per seguir fent el que els dóna la gana, amb indiferència que sigui correcte o no, o que sigui legal o no !!!!!!!!!
Serà això una més de la llei de compensació NO REGLADA entre l’administració i autoescoles per la qual es regeixen moltes causes, i es fonamenten les bases d’aquest sector ple d’irregularitats ????
QUE GRAN EXEMPLE … .. !!!!!

Be the first to comment